Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten

Levertijden
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.
In het algemeen proberen wij te leveren binnen 72 uur na ontvangst van uw bestelling maar omdat wij zo “vers” mogelijke producten willen leveren houden wij onze voorraad op een minimaal niveau. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn incl. BTW maar exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen: (Zijn gestaffeld)
Voor Nederland: 6,95 Euro, bij bestellingen boven 145 Euro betaalt u geen verzendkosten!
Voor België: 9 Euro, bij bestellingen boven 145 Euro Euro betaalt u 4 Euro verzendkosten!

Maximaal de op dat moment geldende standaard verzendkosten van de gebruikte transport onderneming zoals Post NL, DHL,  etc.
De definitieve verzendkosten zijn afhankelijk van het totale orderbedrag en worden zichtbaar in het winkelmandje/betaalproces, voordat u uw bestelling plaatst.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post nl, DHL etc... Over het algemeen zal de aflevering binnen 3 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.