Prive en openbare verlanglijstjes

Privé & openbare verlanglijst

Indien u de "Verlanglijst" functionaliteit in de webshop wenst te gebruiken dan moet u wel eerst uzelf registreren en daarna in te loggen. (Links bij "Mijn Account") Dit is noodzakelijk omdat u dan producten aan een "verlanglijstje" toevoegt die u later eventueel per email kunt verzenden of aan uw winkelwagen kunt toevoegen. Om misbruik te voorkomen bepaald u hier zelf uw persoonlijke inlogcodes voor uw "Persoonlijk verlanglijstje" welk u later op ieder moment kunt raadplegen.
Het gebruik van "verlanglijstjes" vereist dat u uzelf eerst registreert. Omdat deze lijstjes persoonlijk zijn worden ze beveiligt door een door uzelf te bepalen inlogcode en wachtwoord. De verlanglijstjes en uw registratiegegevens zijn te vinden en aan te passen in de "Ledenomgeving". (Na inloggen bij "Mijn Account")

Een “Privé verlanglijst” is handig om tijdens het shoppen die artikelen te selecteren die u eventueel later echt zou willen bestellen. Dit voorkomt dat u later eventuele producten tijdens het shoppen niet meer terug kunt vinden.
Ook kunt u, indien u dit wenst, het gecreëerde "Privé verlanglijstje" per email verzenden en is natuurlijk ook later op enig moment te raadplegen en of aan te passen.

Onderstaand nog niet geimplimenteerd
Een "Openbaar verlanglijstje" is handig om een geschenkenlijstje te maken welk vervolgens naar vrienden en of kennissen gestuurd kan worden. Denk hierbij aan huwelijk, verjaardagen en andere feestelijke momenten. Dit lijstje zal een unieke inlogcode en password krijgen welk uzelf samenstelt.
Indien u een "Openbaar verlanglijstje" wenst te creëren dan begint u altijd eerst met het maken van een "Privé verlanglijstje". Vervolgens maakt u een "Openbaar verlanglijstje" en koppelt u het eerder gecreëerde "Privé Verlanglijstje" met het "Openbare verlanglijstje".
Als laatste stap verzend u dan het "Openbare Verlanglijstje" naar diegene die dit lijstje van u dienen te ontvangen.
Deze zullen vervolgens een email ontvangen met uw “Openbare Verlanglijstje" en de daarbij behorende inlogcode en wachtwoord. Deze kunnen dan vervolgens gaan shoppen in onze online-shop zodat u de door u gewenste verzorgingsproducten kunt krijgen.