Gadgets

Gadgets
Gadgets”, een serie van gebruiks- en cadeauartikelen die reeds voorzien zijn van een opdruk zoals logo’s en teksten maar welk ook voorzien kunnen worden van uw eigen foto, logo al dan niet in combinatie met uw eigen teksten. Dit is wat wij nu voor u kunnen doen in kleine maar gepersonaliseerde oplages en dat voor een aantrekkelijke prijs welk anders alleen maar mogelijk zou zijn bij een zeer grote afname.

Om het u gemakkelijk te maken hoeft u alleen maar het product van uw keuze te kiezen en vervolgens stuurt u een email naar info@wagenhofmodeltoys.nl onder vermelding van uw bestel nummer (zie orderbevestiging) met de gewenste afbeelding(en) in JPG formaat, hoge resolutie, eventueel gewenste tekst en een beknopte beschrijving van u wensen.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden zie dan in onderstaande documenten meer relevante details en enige achtergrond informatie waarin u mogelijk ook geïnteresseerd bent.
Producten aan uw wensen aangepast, kunnen, behoudens veroorzaakt door materiaalgebreken, natuurlijk niet geruild worden.