Onze Gadgets

Onze Gadgets is een serie van gebruiks- en cadeauartikelen die reeds voorzien zijn van een opdruk zoals logo’s en teksten maar welk ook voorzien kunnen worden van uw eigen foto, logo al dan niet in combinatie met uw eigen teksten.Dit is wat wij nu voor u kunnen doen in kleine maar gepersonaliseerde oplages en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Wij kunnen voor u, uw foto’s en of eigen ontworpen afbeeldingen en of teksten, afdrukken op puzzels, muismatjes, tegeltjes, T shirts, metalen sierraadjes etc. met elk door u gewenste opdruk. Daar personalisatie de nadruk heeft en veel “handwerk” vereist  zal de levertijd iets langer zijn dan bij in massa geproduceerde producten. In overleg kan er veel, aan uw wensen, aangepast worden.

Om het erg makkelijk te maken zullen wij standaard naar een mooie balans zoeken tussen uw afbeelding, soort product en maat van het product waarop de afbeelding geplaatst moet worden. Kinder T-shirts vragen nu eenmaal een kleinere afbeelding dan een volwassen XXL shirt. Uitgangspunt voor de foto opdruk bij shirts is A4 formaat met een ietwat ruwe rand. (Voor foto’s is dit vaak iets mooier dan een scherpe rechthoekige afbeelding.) Standaard tekst fonttype is het Arial (Black) font.
Om het u gemakkelijk te maken hoeft u alleen maar het product van uw keuze te kiezen en vervolgens stuurt u een email naar info@wagenhofmodeltoys.nl, onder vermelding van uw bestelnummer, met de gewenste afbeelding(en) in JPG formaat, hoge resolutie, eventueel gewenste tekst en een beknopte beschrijving van u wensen.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden zie dan bij "services", “Extra bestelinformatie bij speciale wensen”, “Letter type en kleur keuzes”, “Afbeeldingvormen posities en randkeuzes” en “Algemene informatie” documenten voor meer relevante details en enige achtergrond informatie waarin u mogelijk ook geïnteresseerd bent.

Producten aan uw wensen aangepast, kunnen, behoudens veroorzaakt door materiaalgebreken, natuurlijk niet geruild worden.

 

Nieuwe Betaalservices

"Betaal na ontvangst"
Nu beschikbaar voor:
Nederland, Belgie
Duitsland / Oostenrijk
Finland

Multilingual use

For your convenience, this site can also be used in English

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2024 Wagenhof Model-Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel